Tarieven

Ik lever graag maatwerk. Dat houdt in dat ik eerst met je overleg wat je wensen en verwachtingen zijn. Wat voor foto’s? Hoeveel foto’s? Waarvoor zijn de foto’s? Jouw wens ga ik vertalen in een beeld en dan is het fijn om dit van tevoren met elkaar door te nemen. Het moet tenslotte een mooie blijvende herinnering worden. 

A. Minishoot, 50,00 euro plus 15,00 per foto
De shoot zelf duurt ongeveer 30-60 minuten. Daarna zoek ik de beste foto’s uit en stuur deze naar je door zodat je een keuze van ca 5 foto’s kan maken. Deze  foto’s ga ik vervolgens optimaliseren met Lightroom en Photoshop. Je ontvangt via Wetransfer de geselecteerde foto’s in digitaal groot bestand (HR) plus klein bestand met logo.

B. Gewone shoot, 75,00 euro plus 15 euro per foto
De shoot zelf duurt ongeveer 60-90 minuten. Daarna zoek ik de beste foto’s uit en stuur deze naar je door zodat je een keuze van ca 10 foto’s te maken. Deze  foto’s ga ik vervolgens optimaliseren met Lightroom en Photoshop. Je ontvangt via Wetransfer de geselecteerde foto’s in digitaal groot bestand (HR) plus klein bestand met logo.

C. Fine Art fotoshoot, 75,00 euro plus 40,00 voor de bewerkte foto
De shoot duurt ongeveer 60 minuten en is inclusief kleding. Uiteraard mag je zelf voor kleding zorgen, maar ik heb ook wel wat verzameld. Ook make-up en haarstyling mag je zelf regelen. He tis ook mogelijk dat ik een MUA en hairstylist voor je huur. Die kosten komen er dan nog bij.
Daarna zoek ik de beste foto’s uit en stuur deze naar je toe om een keuze  te maken van 1 foto. Deze foto ga ik optimaliseren en vervolgens bewerken in mijn stijl met Lightroom en Photoshop om  een mooi Fine Art resultaat te krijgen. De bewerking kost veel tijd, meer dan een basic bewerking/optimalisering. De klant ontvangt  de geselecteerde foto afgedrukt  op formaat 30 x 45 cm,  een digitaal groot bestand plus klein bestand met logo via Wetransfer.

D. Kubusfotografie voor pups, kleine rassen en kittens, in de studio, 50,00 euro plus 15 euro per foto.
Nieuw is de kubusfotografie. Op dit moment alleen nog voor pups, kleine honden of kittens. In de toekomst komt er een grote kubus bij zodat ook kinderen en volwassenen voor een kubusfotografie shoot kunnen komen.
De shoot duurt ongeveer 60 minuten. Daarna zoek ik de beste foto’s uit en stuur deze naar je toe om een keuze van 9 foto’s te maken. Deze 9 foto’s ga ik vervolgens optimaliseren met Lightroom en Photoshop en in de kubustemplate plaatsen. De klant ontvangt via Wetransfer de kubusfoto met de 9 geselecteerde foto’s in digitaal groot bestand plus klein bestand met logo.

Alle prijzen zijn “vanaf” prijzen en inclusief btw.
Mocht een shoot erg uitlopen qua tijd dan zal er extra berekend worden.
Shoots op lokatie: 0,30 cent per km vergoeding.
Extra foto’s: 15,00 per stuk
Extra Fine Art Foto: 55,00 per stuk
Kubusfoto met extra foto’s: 7,50 euro per foto
Indien ik de foto’s heb gemaakt maar er worden geen foto’s geselecteerd woorden alleen de kosten van de shoot in rekening gebracht.

Nabewerking:
Ik lever de gekozen beelden af in mijn gebruikelijk  stijl, waarbij een globale beeldoptimalisatie wordt toegepast op onder meer licht, kleur, contrast en uitsnede. Tevens zal ik enige nabewerking doen om kleine bestaande elementen in de foto te verwijderen of te verminderen. Het verwijderen van grote storende elementen valt niet onder de basis beeldoptimalisatie. Dit kan wel, maar valt buiten de basis bewerking en zal extra kosten met zich meebrengen.