Tarieven

Ik probeer maatwerk te leveren. Dat houdt in dat ik graag eerst overleg met een klant wat deze graag wil. Wat voor foto’s? Hoeveel foto’s? Waarvoor zijn de foto’s?
Om toch een beeld te geven heb ik een aantal voorbeelden:

A. Minishoot in de studio, 75,00 euro 
De shoot zelf duurt ongeveer 30-60 minuten. Daarna zoek ik de beste foto’s uit en stuur deze naar de klant om een keuze van 5 foto’s te maken. Deze 5 foto’s ga ik vervolgens basic bewerken met Lightroom en Photoshop. De klant ontvangt via Wetransfer de geselecteerde foto’s in digitaal groot bestand plus klein bestand met logo.

B. Gewone shoot in de studio, 120,00 euro 
De shoot zelf duurt ongeveer 60-90 minuten. Daarna zoek ik de beste foto’s uit en stuur deze naar de klant om een keuze van 10 foto’s te maken. Deze 10 foto’s ga ik vervolgens basic bewerken met Lightroom en Photoshop. De klant ontvangt via Wetransfer de geselecteerde foto’s in digitaal groot bestand plus klein bestand met logo.

C. Fine Art fotoshoot in de studio, 95,00 euro 
De shoot duurt ongeveer 60 minuten en is inclusief kleding. Uiteraard kan de klant zelf voor kleding zorgen. Daarna zoek ik de beste foto’s uit en stuur deze naar de klant om een keuze  te maken van 1 foto. Deze foto ga ik bewerken met Lightroom en Photoshop om  een mooi Fine Art resultaat te krijgen. De bewerking kost veel tijd, meer dan een basic bewerking. De klant ontvangt via Wetransfer de geselecteerde foto afgedrukt 30 x 45 cm,  een digitaal groot bestand plus klein bestand met logo.

D. Kubusfotografie voor pups, kleine rassen en kittens, in de studio, 95,00 euro.
Nieuw is de kubusfotografie. Op dit moment alleen nog voor pups, kleine honden of kittens. In de toekomst komt er een groete kubus bij zodat ook kinderen en volwassenen voor een kubusfotografie shoot kunnen komen.
De shoot duurt ongeveer 60 minuten.Daarna zoek ik de beste foto’s uit en stuur deze naar de klant om een keuze van 9 foto’s te maken. Deze 9 foto’s ga ik vervolgens basic bewerken met Lightroom en Photoshop en in de kubustemplate plaatsen. De klant ontvangt via Wetransfer de kubusfoto met de 9 geselecteerde foto’s in digitaal groot bestand plus klein bestand met logo.

Alle prijzen zijn “vanaf” prijzen en inclusief btw.
Mocht een shoot erg uitlopen qua tijd dan zal er extra berekend worden.
Shoots op lokatie: 0,21 cent per km vergoeding.
Extra foto’s: 10,00 per stuk
Extra Fine Art Foto: 35,00 per stuk
Kubusfoto met extra foto’s: 5 euro per foto